Werken bij de politie

Het Korps Politie Caribisch Nederland is een klein dynamisch korps met als werkgebied Bonaire, Sint Eustatius en Saba. Onze missie is het bijdragen aan de veiligheid en leefbaarheid van de mensen die op een van de eilanden wonen, werken of als toerist verblijven.

Het Korps kent 4 hoofdprocessen. Deze zijn intake, noodhulp, wijkpolitie en opsporing. Elk korpslid draagt bij aan deze processen.

Werken bij het Korps Politie Caribisch Nederland vraagt flexibele politiemensen. Integriteit, professionaliteit en pro activiteit zijn enkele van onze kernwoorden.

‘Waakzaam en dienstbaar, daadkrachtig en professioneel’


Er wordt geopereerd vanaf drie vrij kleine eilanden waar alle soorten criminaliteit zoals huiselijk geweld, zedenzaken en diefstallen voorkomen. Alle zaken worden vaak primair door de agenten uitgevoerd en dat vraagt een behoorlijke dosis aanpassingsvermogen en verantwoordelijkheid.

In dienst van het Korps Politie Caribisch Nederland kan het voorkomen dat politiemensen gedurende een bepaalde tijd het werk uitvoeren op een ander eiland dan de vaste basisplaats.

Wij zoeken regelmatig professionele, flexibele, initiatiefrijke en integere collega’s.