Noodnummer: 911 Tiplijn Politie: 717-7251

Politieberichten van maandag 11 april tot en met woensdag 13 april 2022

Laatst gewijzigd op:

Kralendijk - Frontale botsing tussen drie auto’s - Op dinsdag 12 april vond omstreeks 22:00 uur een aanrijding tussen drie auto’s bij de ingang naar Rincon ter hoogte van Mangazina di Rei. Een auto die richting Rincon reed verloor de macht over het stuur waardoor het frontaal op de tegenligger die richting Playa reed, botste. Een derde auto die ook bij de aanrijding betrokken was kon net op tijd ontwijken en liep alleen schade aan de linkerzijde van de auto op. Drie inzittenden, twee dames en een man, werden door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. de situatie van de man was kritisch. De verkeersafdeling is bezig met het onderzoek.

Duiker vermist
Op dinsdag 12 april kreeg de politiecentrale melding dat er een duiker vermist was bij de duik locatie Red Slaves. Een groep ging duiken en toen ze weer uit het water kwamen misten ze een persoon. Iets later kwam de vermiste man naar boven. Hij verklaarde dat hij dacht dat zijn vrouw en zoon naar de kant gingen en dat hij dus verder ging met duiken. Ze werden gewaarschuwd om een volgende keer bij elkaar te blijven tijdens het duiken.

Aanhouding
In de ochtenduren op dinsdag 12 april werd een 52-jarige man met initialen A.G.M. aangehouden wegens bedreiging met de dood en mishandeling met een wapen.

Aanhouding
Op dinsdag 12 april werd in de nachtelijke uren een 33-jarige vrouw met initialen I.E.d.l.S. aangehouden wegens poging tot doodslag. De verdachte had een man met een mes gestoken.

Vermist meisje
Omstreeks 17.40 uur op maandag 11 april kreeg de politiecentrale melding dat er een jongedame van 17 jaar vermist was. Na een korte zoektocht en een oproep via de media werd het meisje heelhuids teruggevonden.

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 717 7251.