Noodnummer: 911 Tiplijn Politie: 717-7251

Politieberichten van maandag 10 januari tot en met woensdag 12 januari 2022

Laatst gewijzigd op:

Kralendijk - Auto over de kop in Rincon Omstreeks 07.30 uur op woensdag 12 januari ging een auto over de kop net wanneer je Rincon binnen rijdt. De bestuurder verklaarde dat hij de macht over het stuur verloor waardoor de auto over de kop was gegaan. In eerste instantie werd de brandweer erbij gehaald omdat men dacht dat er een inzittende vastzat, maar dat bleek niet het geval te zijn. De twee inzittenden zijn allebei door twee ambulances naar het ziekenhuis gebracht voor verdere medische behandeling.

Auto gestolen

Op dinsdag 11 januari werd aangifte gedaan van diefstal van een witte bus van het merk Mercedes met kenteken B-9850. Tussen 10:55 uur en 12:00 uur hebben onbekende de bus meegenomen. De bus stond bij een woning aan de Kaminda Gurubu geparkeerd. De zaak wordt onderzocht.

 

Man aangehouden

Omstreeks 19.45 uur op maandag 10 januari werd melding gemaakt over een man die bij een horecagelegenheid aan de Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot vervelend aan het doen was. De 52-jarige man met initialen A.d.W. werd ter plekke drie maal door de agenten gevorderd om de locatie te verlaten. Hier gaf hij geen gehoor aan. Hij werd aangehouden voor het geen gehoor geven aan vorderingen van de politie, voor het zich verzetten tegen zijn aanhouding, voor het beledigen van een ambtenaar in functie, voor bedreiging en voor openbare dronkenschap.

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 717 7251.