Noodnummer: 911 Tiplijn Politie: 717-7251

Politieberichten van woensdag 26 januari tot en met vrijdag 28 januari 2022

Gepubliceerd op:

Kralendijk - Aanhouding Op donderdag 27 januari werd een 38-jarige man met initialen L.E.C. in Bario Den Tera aangehouden wegens overtreding van de Vuurwapenwet BES. Een vuurwapen en de auto van de verdachte werden in beslag genomen voor verder onderzoek.

Aanrijding Subi Colombia

Omstreeks 21:00 uur op donderdag 27 januari vond een aanrijding tussen een personenauto en een pick-up plaats ter hoogte van de Subí Colombia op de weg naar Rincon.

De bestuurder van de pick-up was beklemd in zijn auto en werd door brandweer personeel eruit gehaald. Alle drie betrokken bij deze aanrijding werden met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

 

Man aangehouden voor mishandeling

Op woensdag 26 januari werd een 36-jarige man met initialen M.F.F. aangehouden voor mishandeling en mishandeling met een wapen. De verdacht had een vrouw met mishandeld, waaronder ook met een bezemsteel.

 

Vechtpartij

In de middaguren omstreeks 13:00 uur op woensdag 26 januari kreeg de politiecentrale melding van een vechtpartij bij een bar restaurant aan de Kaya Andres A. Emerenciana. Politieagenten in burger die in de buurt waren hebben ingesprongen om de vechtpartij te stoppen. Een 36-jarige man met initialen J.M.Q.W. en een 30-jarige man met initialen R.R.W. werden aangehouden voor mishandeling met een wapen. Eén van de verdachten werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

 

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 717 7251.