Noodnummer: 911 Tiplijn Politie: 9310

Politieberichten van woensdag 20 juli tot en met vrijdag 22 juli 2022

Gepubliceerd op:

Kralendijk - Bonairiaans meisje vermist in Europa - Vanaf afgelopen zaterdag  16 juli is de 16-jarige Wendelin Shiga Mercelina als vermist opgegeven. Zij is op 1 juli naar Europa  vertrokken. Ze zou op zaterdag 15 juli terugkomen, maar ze is tot op heden niet teruggekeerd.

De politie vraagt een ieder die iets van haar heeft gehoord, haar heeft gezien of weet waar ze zich bevindt, om direct contact op te nemen met de politie via +599 7158000, 9310 of via politie@politiecn.com.

Man aangehouden
In de nachtelijke uren op vrijdag 22 juli werd een 39-jarige man met initialen I.N.M.P. aangehouden. Een patrouille zag de verdachte zonder autoverlichting rijden en stopte hem om hem hierover te attenderen. De verdachte reageerde brutaal, beledigde de agenten en reed weg. Hierop gingen de agenten achter hem aan. Bij zijn woning aangekomen waar hij stopte, werd hij aangehouden.

Aanhouding
Op donderdag 21 juli kwam in de avonduren een melding binnen over een man die met een mes liep en tegen voertuigen aan schopte op de boulevard aan de Kaya J.N.E. Craane. Een patrouille die direct ter plaatse ging trof de man inderdaad aan met en een mes in zijn hand. De man vertoonde agressief gedrag. Hij werd meerdere malen gevorderd om het mes te laten vallen. Hierop gaf hij gehoor en nam een gevechtshouding aan. De 37-jarige verdachte met initialen E.M.H. werd aangehouden.

Hit & Run
Op donderdag 21 juli vond een hit & run plaats. Een auto die voor een woning in de Kaya Amazona  geparkeerd stond werd door een auto rijdende auto beschadigd. Een getuige zag wie de boosdoener was en meldde dit. Een andere patrouille trof de auto die de aanrijding veroorzaakte aan de Kaya Kitara aan. De auto werd naar het politiebureau meegenomen voor verder onderzoek.

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 9310.

Vermissing van Wendelin Shiga Mercelina