Noodnummer: 911 Tiplijn Politie: 9310

Politieberichten van vrijdag 27 mei tot en met maandag 30 mei 2022

Laatst gewijzigd op:

Kralendijk - Meerdere aanrijdingen afgelopen weekend - Afgelopen weekend vonden er op verschillende locaties meerdere aanrijdingen met gewonden plaats.

Op zondag 29 mei,  omstreeks 04:17 uur vond er een eenzijdige aanrijding op de Kaminda Sabana Piedra Krus plaats. De bestuurder van een auto verloor om onbekende oorzaak de macht over het stuur en reed de mondi in. Hij werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

Omstreeks 06:19 uur op dezelfde dag kreeg de politiecentrale melding van een eenzijdige aanrijding op de Kaya Korona. Twee inzittenden werden naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

Iets later omstreeks 06:34 vond een hit & run plaats op de Kaya Korona. Een auto die vanuit Playa in noordelijke richting botste tegen een geparkeerde auto en reed verder.

KPCN verzoekt een ieder om attent te zijn in het verkeer. Hou je aan de aangegeven snelheid, maak geen gebruik van je telefoon tijdens het rijden, doe je veiligheidsgordel om  en drink met mate.

Zo dragen we allemaal bij een veilig verkeer.

Huiszoeking
In de ochtenduren op zondag 29 mei vond een huiszoeking plaats in een woning in Antriol in verband met een bedreiging met een wapen zaak die in de nachtelijk uren van 29 mei had plaatsgevonden. Tijdens de huiszoeking werd een hoeveelheid drugs aangetroffen. De drugs is in beslag genomen en  een man aangehouden in verband met het overtreden van de Opiumwet BES. Onderzoek in de zaak gaat door.

Levenloos lichaam aangetroffen
Op vrijdag 27 mei kreeg de politiecentrale omstreeks 15:00 uur melding dat er een levenloos lichaam in een woning in Rincon werd aangetroffen. Een patrouille, personeel van de forensische afdeling van KPCN en de schouwarts gingen ter plekke. Na een kort onderzoek werd een 53-jarige man met initialen A.E.  dood verklaard door de schouwarts.

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 9310.