Noodnummer: 911 Tiplijn Politie: 9310

Politieberichten van vrijdag 9 september tot en met maandag 12 september 2022

Laatst gewijzigd op:

Kralendijk - Aanhouding openbare dronkenschap Op maandag 12 september werd omstreeks 2:20 uur een 56-jarige man met initialen P.R.P.O. aangehouden wegens openbare dronkenschap. De verdacht stond langs de weg in open zicht te urineren en werd door een dienstdoende patrouille aangesproken. Hierbij kon geconstateerd worden dat de man heel erg onder invloed van alcohol was. Hij werd aangehouden en naar het politiebureau gebracht.

Politie in centrumgebied

Scooter raakt in de slip door zand op de weg

Omstreeks 1:30 uur in de nacht van zondag 11 september vond een aanrijding met een scooter plaats op kruising van de Kaya Korona en de Kaya Nikiboko Noord, plaats. De bestuurder van de scooter raakte, door los zand op de weg,  in een slip en viel. Zij werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. De bestuurder had een helm op.

Aanhouding overtreding wapenwet

In de nachtelijke uren, omstreeks 04.00 uur, op zaterdag 10 september werd een 27-jarige man met initialen B.A. op de Kaya Maria Carmen Hellmund-Boom aangehouden wegens overtreding van de Wapenwet BES. De verdachte was bij een vechtpartij betrokken en was naar huis gegaan om wapens (twee messen) te halen.

Aanhouding mishandeling met een wapen

In de avonduren op vrijdag 9 september werd een 21-jarige man met initialen J.E.A. en een 46-jarige man met initialen J.P.G.J.G. aangehouden wegens mishandeling met een wapen. De verdachten hadden een man met een honkbalknuppel mishandeld. De man moest naar et ziekenhuis voor zijn verwondingen.

Huis brand af

Omstreeks 18:00 uur op vrijdag 9 september, kreeg de politiecentrale melding over een huis in brand in de omgeving van Seru Grandi. Het lukte de brandweer de brand te blussen maar de woning was compleet afgebrand. Er waren geen gewonden. Oorzaak van de brand wordt onderzocht.

Betonvrachtwagen rijdt door muur erf op

Op vrijdag 9 september, omstreeks 18.45 uur, vond een aanrijding plaats. Een vrachtwagen die beton transporteert reed op de Kaya Nikiboko Zuid en reed opeens van de weg af, ging door de muur van een erf van een woning en kwam dicht bij de ingang van de woning tot stilstaand. Er waren geen gewonden, maar wel veel materiele schade. 

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 9310.