Noodnummer: 911 Tiplijn Politie: 9310

Politieberichten van woensdag 28 september tot en met vrijdag 30 september 2022

Laatst gewijzigd op:

Kralendijk - Aanhouding wegens mishandeling - Op vrijdag 30 september werd een 27-jarige man met initialen B.A. aangehouden wegens mishandeling met een wapen. De verdachte viel een man aan en mishandelde hem met een wapen. Er werd een klap mes in beslag genomen voor verder onderzoek.

Diefstal bouwplaats
Op donderdag 29 september werd aangifte gedaan van diefstal van verschillende gereedschappen vanuit een container bij een bouwplaats aan de Bulevar E.E.G. Tussen woensdag 28 september en donderdag 29 september hebben onbekenden onder andere 2 boormachines van het merk Milwaukee, een boormachine, een cirkelzaag en een slijpmachine van het merk Makita en twee Kango’s, één van het merk Makita en één van het merk Hilti meegenomen. De zaak wordt onderzocht.

Levenloos lichaam aangetroffen
Op woensdag 28 september kreeg de politiecentrale omstreeks 22:15 uur melding over een incident in een woning aan de Kaya Nikkel. Een man was in de badkamer gevallen en reageerde niet.

De schouwarts die ter plekke kwam constateerde de dood veroorzaakt door de opgelopen verwondingen. Het betreft een man met initialen P.C.O. geboren op 21 juli 1944 in Nederland.

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 9310