Noodnummer: 911 Tiplijn Politie: 9310

Politieberichten van vrijdag 3 februari tot en met maandag 6 februari 2023

Laatst gewijzigd op:

Kralendijk - Persoon aangereden - Op maandag 6 februari werd in de ochtenduren omstreeks 08:20 uur een persoon door een auto aangereden op de Kaya Hermandad. De spiegel van de auto raakte het slachtoffer waardoor zij viel. Het slachtoffer werd door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

Hit & Run
Op vrijdag 3 februari vond een hit & run tussen een auto en een scooter plaats op de E.E.G. Bulevar. De bestuurder van de scooter verklaarde dat hij en zijn bijrijder richting Kralendijk reden toen opeens een zwarte pick-up voor hen stopte. De bestuurder van de scooter remde maar, helaas te laat, waardoor hij en zijn bijrijder vielen. De bestuurder van de pick-up reed weg. De bestuurder van de scooter ging zelf naar het ziekenhuis op de scooter. De bijrijder werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het merk en kentekennummer van de pick-up zijn niet bekend.

Aanhouding voor mishandeling
Op vrijdag 3 februari werd een 23-jarige man met initialen A.L.J.P. aangehouden wegens mishandeling. De verdachte had een andere man op zijn hoofd geslagen. Doordat de verdachte een ring aan had liep het slachtoffer een wond aan zijn hoofd op. Hij werd ter plekke door het ambulancepersoneel geholpen.

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 9310