Noodnummer: 911 Tiplijn Politie: 9310

Politieberichten van maandag 22 mei tot en met woensdag 24 mei 2023

Gepubliceerd op:

Kralendijk - Aanhouding zware mishandeling - In de nachtelijke uren op woensdag 24 mei werd een 23-jarige man met initialen E.P.S. aangehouden wegens zware mishandeling en poging tot moord. De verdachte had een man bij een bar aan de Kaya Korona mishandeld met een honkbalknuppel. Het onderzoek in deze zaak loopt.

Aanrijding tussen drie motorvoertuigen
Op dinsdag 23 mei vond omstreeks 18:15 uur een aanrijding tussen drie motorvoertuigen plaats op de Kaya Gobernador Nicolaas Debrot. Het betrof een bedrijfstruck, een motorcrosser en een personenauto. De bestuurder van de motorcrosser werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. De verkeersafdeling is bezig met het onderzoek.

Aanhouding rijden onder invloed
In de avonduren op maandag 22 mei werd een 60-jarige man met initialen S.A.P. aangehouden wegens het rijden onder invloed. De verdachte was betrokken bij een aanrijding op de Kaya Korona. Er werd een blaastest afgenomen waaruit bleek dat hij onder invloed. Hij werd aangehouden en naar het politiebureau gebracht voor een ademanalyse.

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 9310