Nieuws

Politieberichten van vrijdag 3 december tot en met maandag 6 december 2021

Kralendijk - Scooter in beslag genomen - In de nachtelijke uren op zondag 5 december werd een scooter in beslag genomen tijdens ene verkeerscontrole. De bestuurder werd op de Kaya Internashonal gestopt omdat hij geen helm droeg. Bij ander controle bleek hij ook geen rijbewijs en verzekering te hebben.

Politieberichten van woensdag 1 december tot en met vrijdag 3 december 2021

Kralendijk - Kettingbotsing op de Kaya Korona - Omstreeks 07.45 uur op vrijdag, 3 december kreeg de politie centrale melding van een kettingbotsing tussen drie auto’s op de Kaya Korona. De bestuurder van de middelste auto werd door het ambulance personeel ter plekke behandeld en kon hierna naar huis.

Politieberichten van maandag 29 november tot en met woensdag 1 december 2021 Sint Eustatius

Sint Eustatius - Diefstal in woning - Op maandag 29 november werd aangifte gedaan van diefstal vanuit een woning aan de Old Churchblossom Road op Sint Eustatius.

Politieberichten van maandag 29 november tot en met woensdag 1 december 2021

Kralendijk - Aanrijding met ezel - In de avonduren op dinsdag 30 november vond omstreeks 20:15 uur een aanrijding tussen een auto en een ezel plaats op de Bulevar Miguel A.Pourier. De bestuurder van de auto is ter plekke door het ambulance personeel behandeld. De dierenarts, die ook te plekke kwam, heeft de ezel laten inslapen.

Politieberichten van woensdag 24 november tot en met maandag 29 november 2021

Kralendijk - Handhaving corona maatregelen - Op vrijdag 26 november 2021 werd een controle uitgevoerd bij horecagelegenheden met de focus op de maatregelen i.v.m. covid-19 en zero tolerantie. Bij een softball en bolas evenement waren enkele mensen aanwezig die zich aan de regels hielden.

Politieberichten van woensdag 17 november tot en met maandag 22 november 2021 Saba

Saba - Steekpartij op Saba - Op donderdag 19 november omstreeks 22.45 uur vond een steekpartij plaats bij een uitgaansgelegenheid aan de Lambert Hassell Road in Windwardside op Saba. Tijdens een gevecht tussen twee mannen, werd een van de personen neergestoken. Het slachtoffer werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. De 37-jarige man met initialen L.A.W.L. is aangehouden. De zaak wordt onderzocht.

Politieberichten van woensdag 17 november tot en met maandag 22 november 2021

Kralendijk - Scooter gestolen - Op zondag 21 november werd aangifte gedaan van diefstal van een grijs/zwarte scooter van het merk Kymco, model Agility, met kentekennummer MF-226. De scooter stond op het stuurslot op het erf van een woning aan de Kaya Benue geparkeerd. Tussen zaterdag 20 november en zondag 21 november hebben onbekenden de scooter en ook twee fietswielen die op het balkon stonden, meegenomen. De zaak wordt onderzocht.

Politieberichten van vrijdag 12 november tot en met maandag 15 november 2021

Kralendijk - Diefstal bij duik plek - Op zondag 14 november werd aangifte gedaan van diefstal twee tassen vanaf het strand bij de duiklocatie 1000 steps. Eén van ...

Politieberichten van vrijdag 12 november tot en met maandag 15 november 2021

Politieberichten van vrijdag 12 november tot en met maandag 15 november 2021 Sint Eustatius

Sint Eustatius - Aanhouding i.v.m. vechtpartij - In de avonduren op zondag 14 november werden twee 28-jarige mannen aangehouden wegens openbare geweldpleging en mishandeling. Het betreft de mannen met initialen A.V.D.B. en D.S.M. die tijdens een evenement ter hoogte van Kapelweg op Sint Eustatius, bij een vechtpartij betrokken waren waarbij ze een man hadden mishandeld. Het slachtoffer werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

Politieberichten van woensdag 10 november tot en met vrijdag 12 november 2021

Kralendijk - Man aangehouden voor bedreiging en belediging - Omstreeks 00.30 uur op vrijdag 12 november werd een 61-jarige man met initialen I.F.M. wegens bedreiging met een wapen en belediging van een ambtenaar in functie, aangehouden bij een woning aan de Kaya Mandolin. De verdachte bedreigde een familielid met een kapmes en beledigde de agenten ter plaatse. Het kapmes is in beslag genomen voor verder onderzoek.