Noodnummer: 911 Tiplijn Politie: 9310

Politieberichten van maandag 6 december tot en met woensdag 8 december 2021

Gepubliceerd op:

Kralendijk - Scooter bestuurder gevallen - Op dinsdag 7 december vond omstreeks 17.35 uur een eenzijdige aanrijding met een scooter plaats op E.E.G. Bulevar. Om onbekende oorzaak viel de bestuurder van de scooter. De bestuurder is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

Inbraak toeristische accommodatie
Op maandag 6 december werd aangifte gedaan van inbraak in een toeristische accommodatie in Punt Vierkant. Tussen 19:30 en 22:45 uur hebben onbekenden zich toegang tot de woning verschaft via een raam. Er werd onder andere een televisie, een Playstation, kleding, een kluis en nog verschillende waardevolle spullen meegenomen. Ook hebben de daders een witte pick-up van het merk Nissan, model Frontier, met kenteken V-5181 meegenomen. De zaak wordt onderzocht.

Vuilverbranding
In de late middaguren op maandag 6 december kreeg de politiecentrale melding over rookoverlast in de omgeving van de Kaya Grandi. Bij aankomst van de patrouille bleek dat er iemand vuil aan het verbranden was bij een woning in de omgeving. De brand was onder controle maar veroorzaakte veel rookoverlast voor het verkeer op de Kaya Grandi. De bewoner werd gevorderd om de brand te blussen en kreeg een waarschuwing.

Brand in mondi
Omstreeks 15.40 uur op maandag 6 december kreeg de politiecentrale melding over brand in een mondi in de omgeving van de Kaya Pueblo. Het bleek gras te zijn. De brandweer heeft de brand geblust. 

Overlast motorvoertuigen in de wijk
De wijkagenten hebben opgemerkt dat er nogal veel overlast door motorvoertuigen is in woonwijken. Er zal stapsgewijs gestart worden met intensievere controles in de woonwijken. De wijken Nort Saliña, Hato, Nawati en Santa Barbara, die onder wijkagent Claudette Raphaela vallen, zullen als eerste aan de beurt zijn.

De wijken Playa Pariba/ Playa Pabou  en het Centrumgebied (Eugene Granviel), Belnem, Punt Vierkant, Sabal Palm, La Palma, Tera Kòrá (Ronald Schleper), Rincon, Tras di Montaña, Sabadeco (Victoriano Statie), Amboina, Bario Mexico en Den Stashi (Lee Anthony) komen hierna aan bod.

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 717 7251.

Heeft u iets verdachts gezien?