Noodnummer: 911 Tiplijn Politie: 9310

Politieberichten van maandag 15 augustus tot en met maandag 22 augustus 2022

Laatst gewijzigd op:

Kralendijk - Aanrijding Op zaterdag 20 augustus vond omstreeks 01:15 uur een eenzijdige aanrijding plaats op de Kaya Internashonal. Om nog onbekende oorzaak sloeg een auto over de kop ter hoogte van de brandweerkazerne.

De bestuurder droeg een autogordel om en is door brandweerpersoneel bevrijd. Hij was aanspreekbaar, maar bleek onder invloed van alcohol te zijn. De ambulance heeft hem naar het ziekenhuis gebracht voor medische controle.

Inbraak toeristenaccommodatie Kaya Nikiboko Noord
Tussen 17 en 18 augustus hebben onbekenden in een woning aan de Kaya Nikiboko Noord ingebroken. Hier werden onder andere verschillende sieraden, een Apple laptop, earpods, een televisie en een speaker meegenomen. De zaak wordt onderzocht.

Inbraak Sabadeco
In de avonduren op woensdag 17 augustus werd aangifte gedaan van inbraak in een woning in Sabadeco. Onbekenden hebben tussen 18:45 en 22.45 uur de voordeur geforceerd om  binnen te komen en hebben onder andere twee grijze Apple Macbook Pro, een goudkleurige Rayban zonnebril, een bruine Tom Ford zonnebril en  een bruine Louis Vuitton schoudertas meegenomen. Onderzoek in de zaak loopt.

Inbraak toeristenaccommodatie E.E.G. Bulevar
Tussen 18:45 uur en 20:50 uur op dinsdag 16 augustus hebben onbekenden een deur van een bungalow in een toeristische accommodatie aan de E.E.G. Bulevar geforceerd om binnen te komen. Er werden onder andere een zwart/grijze Lenovo laptop, een rose gold Apple Ipad, verschillende zonnebrillen van de merken Rayban, Chanel en Tom Ford, een zwarte KOBO e-reader, een roze Chloe handtas en een kluis met als inhoud paspoorten en contant geld meegenomen. De zaak is in onderzoek.

Inbraak bedrijf
Op zondag 14 augustus werd aangifte gedaan van inbraak in een bedrijf aan de Kaya Industria. Onbekenden hebben zich in de nacht van 13 op 14 augustus toegang verschaft tot het pand door een raam en hebben vanuit een kantoor contact geld meegenomen. Onderzoek in deze zaak loopt.

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 9310.