Noodnummer: 911 Tiplijn Politie: 9310

Politieberichten van woensdag 3 augustus tot en met vrijdag 5 augustus 2022

Laatst gewijzigd op:

Kralendijk - Inbraak in woning Op vrijdag 5 augustus werd aangifte gedaan van inbraak in een woning aan de Kaya Inca. Onbekenden hebben tussen 19:00 uur op donderdag 4 augustus en 04:15 uur op vrijdag in de woning ingebroken en hebben onder andere een gouden horloge en gouden armband meegenomen. De zaak wordt onderzocht.

Politie in centrumgebied

Aanrijding tussen auto en scooter

In de avonduren op donderdag 5 augustus kreeg de politiecentrale melding over een aanrijding tussen een auto en scooter op de Kaya Grandi. De bestuurder van de auto verklaarde dat hij richting Playa reed en daarbij de scooter, die stilstond om linksaf te slaan, te laat had gezien waardoor hij de scooter aanreed. De bestuurder van de scooter werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

Inbraak Crown Ridge

Op woensdag 3 augustus werd aangifte gedaan van inbraak in een woning in Crown Ridge, Sabadeco. Onbekenden hebben tussen 18:15 uur en 20:00 uur een raam geforceerd om de woning binnen te komen en hebben onder andere een laptop van het merk Lenovo, een mobiele telefoon van het merk Motorola, een iPad, een Bose koptelefoon, een portemonnee met verschillende bankpassen, verschillende sieraden, een horloge van het merk Tag Heuer en een Apple Mac met oplader, meegenomen. De zaak is in onderzoek.