Noodnummer: 911 Tiplijn Politie: 9310

Politieberichten van maandag 14 februari tot en met woensdag 16 februari 2022

Gepubliceerd op:

Kralendijk - Aanhouding Op maandag 14 februari 2022 werd een 25-jarige vrouw met initialen H. F. A.C. aangehouden in verband met openlijke geweldpleging.

Diefstal
Op maandag 14 februari 2022 tussen 21:30 uur en 22:00 uur heeft er een diefstal plaatsgevonden op Kaya International ter hoogte van Flamingo Airport. Onbekenden hebben de buitenspiegel van een huurauto meegenomen. De huurauto stond buiten Flamingo Airport geparkeerd.

Bekeuringen
Op dinsdag 15 februari 2022, zijn er drie  bekeuringen uitgedeeld op Kaya Nikiboko Noord, Kaya Chi ku cha en Kaya Korona voor onder andere het niet in bezit zijn van een geldige verzekering en voor bellen tijdens het rijden.

Aanrijding met 3 voertuigen
Op dinsdag 15 februari 2022 omstreeks 09:05 uur, ontving de politiecentrale een melding van een aanrijding tussen drie  voertuigen op de Kaya Korona. De bestuurder van een auto werd onwel waardoor er een aanrijding werd veroorzaakt waar nog twee andere auto’s bij waren betrokken. Het slachtoffer is voor medische behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De auto's zijn weggesleept door takelwagens. De politie, verkeerspolitie en CRS waren ter plaatse.

Bedrijfsongeval
Op dinsdag 15 februari 2022 omstreeks 12:00 uur, ontving de politiecentrale melding van een bedrijfsongeval bij een organisatie gelegen aan Kaya Mendelsson. Het slachtoffer viel van een trap/ladder tijdens het uitvoeren van werkzaamheden op het dak van de organisatie. Getuigen van het bedrijfsongeval hebben tegen de politie verklaard dat zij de trap/ladder van de vloer zagen glijden toen het slachtoffer trap/ladder opging. Het slachtoffer liep een hoofdwond op en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. De arbeidsinspectie is op de hoogte gesteld van dit ongeval.

Diefstal
Op dinsdag 15 februari 2022 omstreeks 16:25 uur, heeft er een diefstal plaatsgevonden bij Kaya C. E. B. Hellmund ter hoogte van Chachacha Beach. Een zwarte rugtas met onder meer een camera, badhanddoek, waterschoenen en een paraplu zijn weggenomen. De weggenomen tas lag op een van de zitbanken. De zaak wordt onderzocht.

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 9310.