Noodnummer: 911 Tiplijn Politie: 717-7251

Politieberichten van maandag 7 februari tot en met woensdag 9 februari 2022

Gepubliceerd op:

Kralendijk - Aanrijding op de Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot Op dinsdag 8 februari vond een aanrijding plaats op de Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot. Een auto raakte om onbekende oorzaak in een slip, reed hierdoor tegen een andere auto aan en botste vervolgens tegen een lantaarnpaal. De bestuurder van de slippende auto werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

Agressieve honden ingeslapen

Op dinsdag 8 februari 2022 heeft in opdracht van KPCN een dierenarts drie honden laten inslapen nadat er diverse meldingen over agressief gedrag en vernieling door deze honden,  waren binnengekomen. De eigenaar van de honden was eerder op de dag nogmaals aangesproken op het feit dat zijn honden over de omheining konden springen. De eigenaar zou hier een oplossing voor zoeken. Later op de dag kwam er nogmaals een melding binnen van dezelfde groep honden die buiten de tuin rondliepen en schade veroorzaakten. Naar aanleiding van deze meldingen is ervoor gekozen om voor de veiligheid van de buurtbewoners de honden  te laten inslapen.

 

Aanrijding op de Kaya Nikiboko Noord

Op dinsdag 8 februari vond een aanrijding plaats op de Kaya Nikiboko Noord. Een pick-up gaf geen voorrang aan een auto waardoor ze tegen elkaar botsten. De bestuurder van de auto werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

 

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 717 7251.