Noodnummer: 911 Tiplijn Politie: 717-7251

Politieberichten van maandag 24 januari tot en met woensdag 26 januari 2022

Laatst gewijzigd op:

Kralendijk - Aanrijding tussen twee auto’s leidt tot schade bij drie geparkeerde auto’s Op dinsdag 25 januari vond een aanrijding tussen 2 auto’s plaats, waarbij ook drie stilstaande voertuigen waren betrokken. De bestuurder van één van de auto’s werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

Aanrijding met fatale afloop

Op dinsdag 25 januari vond omstreeks 7.30 uur vond een aanrijding tussen een auto en een brommer op de Kaya Dr. Girigorio Hernandez. Bij aankomst van de patrouille gaf de bestuurder van de brommer geen teken van leven. De schouwarts constateerde dat hij ter plekke was overleden. De bestuurder van de auto werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische controle. De bestuurder van de auto verklaarde dat de brommer, die uit tegengestelde richting kwam aanrijden, auto’s aan het inhalen was. De bestuurder van de auto probeerde de aankomende brommer te ontwijken, maar de bestuurder van de brommer week dezelfde kant uit waardoor hij frontaal tegen de auto botste.

De overledene betreft de 40-jarige man met initialen E.S.D.

 

Huiszoeking in verband met drugsverkoop

Op dinsdag 25 januari heeft het Korps Politie Caribisch Nederland in samenwerking met het Openbaar Ministerie, Douane, de Koninklijke Marechaussee en de Nederlandse Marina huiszoekingen verricht in verband met drugsverkoop.

 

Het Korps Politie Caribisch Nederland is al maanden bezig met di onderzoek en heeft in verschillende wijken huiszoekingen verricht. Er zijn twee mannen aangehouden, een 40-jarige man met initialen D.C.M. en een 46-jarige man met initialen J.M.R.d.C. Er zijn ook verschillende gegevensdragers in beslag genomen. Meerdere aanhoudingen in deze zaak worden niet uitgesloten.

 

Aanhouding voor bedreiging

In de avonduren op dinsdag 25 januari werd een man 36-jarigemet initialen R.P.S.E. aangehouden wegens bedreiging. De verdachte had de portier bij een toeristen accommodatie bedreigd toen hem geen toegang werd verschaft.

 

Aanrijding

Op maandag 24 januari vond omstreeks 19:30 uur een aanrijding tussen twee auto’s plaats op de Kaya Korona. De bestuurder van één van de auto’s werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

 

 

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 717 7251.