Noodnummer: 911 Tiplijn Politie: 9310

Politieberichten van maandag 4 juli tot en met woensdag 6 juli 2022

Laatst gewijzigd op:

Kralendijk - Aanrijding - Omstreeks 06:55 uur in de ochtend van woensdag 6 juli vond een aanrijding plaats tussen een auto en een scooter op de T-kruising van de Kaya Betico Croes en de Kaya Hermandad.

De bestuurder van de  auto verklaarde dat hij linksaf wilde slaan om de Kaya Hermandad in te rijden. De bestuurder van de scooter wilde op de Kaya Betico Croes inhalen en zag niet dat de auto links wilde afslaan waardoor ze tegen elkaar botsten. De bestuurder van de scooter werd ter plekke door het ambulance personeel gecheckt en hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Vermiste man gevonden
In de vroege middaguren op dinsdag 5 juli kreeg de politiecentrale melding over een vermiste man. Direct werd een zoektocht naar de 70-jarige man, Ertmann Alexander Valdink, gestart. De man, die Alzheimerpati├źnt is, was voor het laatst omstreeks 08:30 uur in de Kaya Haldu gezien. Ook de pers werd ge├»nformeerd en een foto  van de man werd verspreidt. Later in de middag werd de man heelhuids teruggevonden. Hij werd voor de zekerheid gecheckt door het ambulance personeel gezien zijn leeftijd. Mede door de pers en attente burgers kon de man snel gevonden worden. De politie wil een ieder bedanken voor alle gegeven informatie via telefoon nummer 715 8000 of 9310. En natuurlijk ook dank aan de pers voor de altijd goede samenwerking.

Auto rijdt mondi in
Op maandag 4 juli vond een eenzijdige aanrijding met een auto plaats op de Kaminda Gurubu. De bestuurder van de auto verklaarde dat hij richting Playa reed toen hi in de S-bocht de macht over het stuur verloor waardoor hij de mondi in reed. De bestuurder was ongedeerd. Zijn rijbewijs en verzekeringspapieren waren in orde.

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 9310.