Noodnummer: 911 Tiplijn Politie: 9310

Politieberichten van woensdag 6 juli tot en met vrijdag 8 juli 2022

Laatst gewijzigd op:

Kralendijk - Aanhouding - Omstreeks 01:30 uur op donderdag 7 juli werd een 18-jarige man met initialen J.R.E.V. op de Kaya J.N.E. Craane aangehouden voor het rijden onder invloed.

Een dienstdoende patrouille zag de verdachte, die op een scooter reed, in verboden richting een straat inrijden. Hij werd verzocht om te stoppen waaraan hij in eerste instantie geen gehoor aan gaf. Een stuk verder werd de verdachte gedwongen te stoppen waardoor hij viel. Hij werd aangehouden en werd samen met de scooter naar het politiebureau gebracht. Hier werd een ademanalyse gedaan en werd de verdachte door het ambulance personeel nagekeken.

Vechtpartij
Op woensdag 6 juli kreeg de politiecentrale melding van een vechtpartij bij een uitgaansgelegenheid aan de Kaya Grandi. Bij aankomst van de patrouille lag een man op de grond. Hij werd door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. De zaak wordt onderzocht.

Levenloos persoon aangetroffen
Omstreeks 13:00 uur op woensdag 6 juli, kreeg de politiecentrale melding dat er een persoon die geen teken van leven gaf,  werd aangetroffen in een appartementencomplex in Belnem. De schouwarts die ter plekke kwam constateerde dat de 44-jarige man met initialen M.B. , geboren in Nederland op 28 april 1978, was overleden. Het lichaam werd in beslag genomen voor verder onderzoek.

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 9310.