Noodnummer: 911 Tiplijn Politie: 9310

Politiebericht van vrijdag 24 juni tot en met maandag 27 juni 2022

Laatst gewijzigd op:

Kralendijk - Diefstal scooter - Op maandag 27 juni werd aangifte gedaan van diefstal van een zwarte scooter van het merk SYM met kentekennummer MF-3220. De scooter stond bij een uitgaansgelegenheid aan de Kaya Grandi geparkeerd. Onbekenden hebben tussen 00.00 uur en 04.15 uur de scooter meegenomen. De zaak wordt onderzocht.

Auto rijdt tegen afrastering aan
Op zondag 26 juni kreeg de politiecentrale omstreeks 23:50 uur melding  dat er een auto tegen de afrastering van een woning aan de Kaya Demper was aangereden. De bestuurder en zijn bijrijder werden ter plekke door het ambulance personeel gecheckt. De bestuurder kon geen geldig rijbewijs en ook geen geldige verzekeringspapieren tonen en kreeg hiervoor een proces-verbaal.

Auto’s botsen frontaal
Op vrijdag 24 juni, in de avonduren omstreeks 23:30 uur vond een aanrijding tussen twee auto’s plaats op de Kaya Avelino J. (Abechi) Cecilia plaats. Twee auto’s botsten om onbekende oorzaak frontaal op elkaar. De inzittenden van beide auto’s waaronder ook een minderjarige kind zijn ter plekke door het ambulancepersoneel gecheckt. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. De bestuurder van één van de auto’s kreeg een proces-verbaal omdat zij geen geldig rijbewijs kon tonen.

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 9310.