Noodnummer: 911 Tiplijn Politie: 9310

Politieberichten van vrijdag 17 juni tot en met maandag 20 juni 2022

Laatst gewijzigd op:

Kralendijk - Aanrijding - Op zondag 19 juni vond omstreeks 20:15 uur een aanrijding plaats op de kruising van de Kaya Korona en de Kaya Neerlandia. Om onbekende oorzaak reed een auto tegen een lantaarnpaal. De bestuurder werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

Scooter in bewaring genomen
Tijdens een patrouille werd de bestuurder van een scooter gestopt ter hoogte van de Kaya Gloria omdat de scooter geen kentekenplaat had. Bij nadere controle kon de bestuurder wel een verzekeringsbewijs tonen maar had geen rijbewijs bij zich. De scooter werd in bewaring genomen en naar het politiebureau gebracht totdat een geldig rijbewijs en een nummerplaat getoond kon worden.

Hit & Run
Op zaterdag 18 juni werd aangifte gedaan van een Hit & Run. De aangever verklaarde dat hij vanuit Rincon richting Playa reed toen een tegemoetkomende auto zijn auto raakte ter hoogte van de zijspiegel raakte toen hij voorbijreed. De impact was zodanig dat de spiegel brak en de bestuurder hierdoor verwondingen aan zijn gezicht op liep. De auto die de aanrijding veroorzaakte reed gewoon door. De bestuurder van de aangereden auto werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. De zaak wordt onderzocht.

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 9310.