Noodnummer: 911 Tiplijn Politie: 9310

Politieberichten van vrijdag 3 juni tot en met maandag 6 juni 2022

Laatst gewijzigd op:

Kralendijk - Aanrijding Kaya Korona - Op maandag 6 juni kreeg de politiecentrale melding dat er een aanrijding met een scooter had plaatsgevonden op de Kaya Korona. Een andere weggebruiker zag een persoon op het wegdek liggen en enkele meters verderop een scooter. De bestuurder van de scooter werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. De Verkeersafdeling is bezig met het onderzoek van deze zaak.

Inbraak horecagelegenheid
Op zondag 5 juni werd aangifte gedaan van inbraak in een restaurant aan de Kaya Grandi. Onbekenden zijn via een raam het pand binnengekomen en hebben onder andere een kluis, met als inhoud contant geld, meegenomen. De zaak wordt onderzocht.

Aanrijding Plaza Reina Wilhelmina
Op zaterdag 4 juni vond omstreeks 04:00 uur een aanrijding met een auto  plaats bij de Plaza Reina Wilhelmina in de omgeving van het postkantoor. De bestuurder verklaarde dat zij met de inzittende ruzie had waardoor zij te hard de bocht in ging, de macht over het stuur verloor en hierdoor een aanrijding veroorzaakte. De bestuurder en de inzittende werden ter plekke door het ambulance personeel behandeld waarna de inzittende naar het ziekenhuis werd gebracht voor medische behandeling.

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 9310.