Noodnummer: 911 Tiplijn Politie: 9310

Politieberichten van maandag 16 mei 2022 tot en met woensdag 18 mei 2022

Laatst gewijzigd op:

Kralendijk - Verwaarloosde hond - Op maandag 16 mei 2022 omstreeks 10:55 uur, ontving de politiecentrale een melding van Dierenbescherming over een ernstig verwaarloosde hond bij een woning in de wijk Antriol.

De eigenaren van de hond hadden meerdere waarschuwingen gekregen van Dierenbescherming, maar er werd geen actie ondernomen om de situatie van de hond te verbeteren. Als gevolg hiervan werd de hond in beslag genomen door de Dierenbescherming. KPCN heeft ondersteuning geboden tijdens deze actie.

Bedreiging met een mes
Op maandag 16 mei 2022 omstreeks 20:05 uur, ontving de politiecentrale een melding van een bedreiging met een mes bij een bar/restaurant in de wijk Antriol. De politie heeft een getuigenverklaring van een klant en een aangifte van het slachtoffer van deze bedreiging opgenomen. De zaak is in onderzoek.

Aanhouding
Op maandag 16 mei 2022 is een 19-jarige man met intialen J. J. J. Y. E. A. aangehouden wegens het niet voldoen aan een ambtelijk bevel van de politie en het dragen van een wapen in het openbaar. De zaak wordt onderzocht.

Huiszoeking en meerdere aanhoudingen bij drugsverkoop vanuit woning in Antriol
Op dinsdag 17 mei 2022 heeft KPCN in samenwerking met KMAR opgetreden tegen de verkoop van verdovende middelen uit een woning in Antriol. Twee (2) kopers van verdovende middelen werden aangehouden, waarna een huiszoeking werd ingesteld. Bij deze huiszoeking zijn geld en verdovende middelen gevonden en in beslag genomen en in de woning zijn drie andere verdachten aangehouden. Het onderzoek in deze zaak wordt uitgevoerd door de recherche, KPCN, RST en KMAR.

Vernieling van deur van woning
Op dinsdag 17 mei 2022 omstreeks 17:55 uur, ontving de politiecentrale een melding van vernieling. De bewoner deed hierna aangifte van de vernieling omdat twee glazen van zijn achterdeur met een steen zijn ingegooid. De zaak wordt onderzocht.