Noodnummer: 911 Tiplijn Politie: 9310

Politieberichten van vrijdag 13 mei 2022 tot en met maandag 16 mei 2022

Laatst gewijzigd op:

Kralendijk - Inbraak bij bedrijf - Op vrijdag 13 mei 2022 omstreeks 12:30 uur, ontving de politiecentrale een melding van een inbraak bij een bedrijf in de wijk Nikiboko. Er is aangifte gedaan en de zaak wordt onderzocht.

Bekeuringen
Tussen vrijdag 13 mei 2022 en zaterdag 14 mei 2022, zijn er drie bekeuringen uitgedeeld voor onder meer het rijden zonder rijbewijs.

Aanrijding
Op zaterdag 14 mei 2022 omstreeks 03:40 uur, ontving de politiecentrale een melding van een aanrijding op Kaya International ter hoogte van Marriott. Het voertuig betrokken bij deze eenzijdige aanrijding had een lantaarnpaal geraakt. De bestuurder van het voertuig liep verwondingen aan zijn gezicht en arm op en is met ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht voor verdere medische behandeling. Ook CRS, WEB en de verkeersafdeling van de politie zijn ter plaatse gekomen. De aanrijding wordt verder onderzocht door de verkeersafdeling van de politie.

Duiker in problemen
Op zaterdag 14 mei 2022 omstreeks 16:50 uur, ontving de politiecentrale een melding van een duiker die al meer dan 15 minuten vermist was. De vermiste duiker was aan het duiken met twee andere mensen in de buurt van Alice in Wonderland. Nadat de twee duikers de derde duiker uit het oog verloren, sloegen ze alarm en belden ze de politie. De politie heeft vervolgens de Koninklijke Marechaussee, de Douane en de Kustwacht op de hoogte gesteld en hebben een zoekactie uitgevoerd in de buurt van de plaats waar de duiker voor het laatst is gezien. Ongeveer een half uur nadat de vermiste duiker bij de politie was gemeld, werd de duiker bij de kust gezien en gevonden.

Brand bij asfaltmachine
Op zondag 15 mei 2022 omstreeks 07:15 uur, ontving de politiecentrale twee meldingen van een brand bij een asfaltmachine. De brand was vanuit de uitlaat van de asfaltproductiemachine overgeslagen naar de brandstoftank. De brandweer is ter plaatse gekomen en heeft het vuur geblust.

Aanrijding
Op zondag 15 mei 2022 omstreeks 15:00 uur, ontving de politiecentrale een melding van een aanrijding dichtbij Te Amo Beach. De bestuurder van een scooter verloor de macht over het stuur nadat het voertuig voor de scooter plotseling stopte. De bestuurder van de scooter liep verwondingen op en is ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel.

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 717 7251.