Noodnummer: 911 Tiplijn Politie: 9310

Politieberichten van maandag 24 oktober tot en met vrijdag 28 oktober 2022

Gepubliceerd op:

Kralendijk - Inbraak woning - Op zondag 23 oktober werd aangifte gedaan van inbraak in een woning aan de Kaya Barakuda. Onbekenden hebben tussen 12:00 en 16:30 uur ingebroken en hebben onder andere een televisie van het merk Samsung, een stofzuiger van het merk Inventum, enkele sieraden van het merk Buddha to Buddha, een zilverkleurige Apple Macbook, een make-up tas en enkele zonnebrillen meegenomen. De zaak wordt onderzocht.

Auto rijdt tegen woning
Op woensdag 26 oktober omstreeks 23:00 uur, kreeg de centrale meldkamer melding over een aanrijding op de Kaminda Djabou. Door een botsing tussen twee auto’s verloor de bestuurder van één van de auto’s de macht over het stuur en reed tegen een woning aan. De bestuurder van deze auto en de bewoner van de woning raakten gewond. Ze zijn met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

Inbraak woning
Op donderdag 27 oktober werd aangifte gedaan van inbraak in een woning aan de Kaya Hobo. Onbekenden hebben tussen 25 en 26 oktober ingebroken en hebben onder andere, een Playstation 5 meegenomen. De zaak wordt onderzocht.

Opruimactie beslagruimte Korps Politie Caribisch Nederland (KPCN)
Het KPCN organiseert op vrijdag 4 november 2022 een opruimactie van de beslagruimte van het politiebureau. Het is mogelijk dat in verband hiermee goederen en voertuigen zullen worden vernietigd. Het gaat dan om goederen of voertuigen waarvoor een rechterlijke beslissing tot vernietiging bestaat en/of die onttrokken moeten worden aan het verkeer.

Van enkele in beslag genomen goederen en voertuigen zijn de eigenaren niet bekend. Om die reden roept het KPCN eenieder op waarvan goederen of voertuigen in beslag of bewaring genomen zijn, zich te melden via mail politie@politiecn.com, via telefoon (+599) 715 8000 of op het politiebureau op Kaya Libertador Simon Bolivar 4.

Als eigenaar dient u zich te melden met een eigendomsbewijs en dient u te voldoen aan alle wetten en regels omtrent het gebruik van uw voertuig of goed. Denk hierbij aan een geldig rijbewijs en bewijs van verzekering.

Alle goederen en voertuigen die op zondag 30 oktober 2022 nog niet zijn opgehaald, worden in de schoonmaak van vrijdag 4 november 2022 vernietigd.

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 9310