Noodnummer: 911 Tiplijn Politie: 9310

Politieberichten van vrijdag 14 oktober tot en met maandag 17 oktober 2022

Laatst gewijzigd op:

Kralendijk - Aanrijding tussen bus en quad - Op zondag 16 oktober, omstreeks 19:00 uur vond een aanrijding plaats tussen een quad en een bus op de Kaya Internashonal. De bestuurder van de quad werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. Vanwege het ongeluk werd de weg afgezet en het verkeer tijdelijk omgeleid. De verkeersafdeling is bezig met het onderzoek.

Inbraak op bouwterrein
Op zondag 16 oktober werd aangifte gedaan van inbraak op een bouwterrein aan de Kaya Industria. Omstreeks 1:50 uur hebben onbekenden een witte pick-up van het merk Mitsubishi met aan de zijkant het logo CICC met blauwe achtergrond meegenomen. Daarnaast zijn er ook twee accu’s ontvreemd; een accu van een heftruck en een accu van een compressor. De zaak wordt onderzocht.

Vechtpartij leidt tot aanhoudingen
In de nachtelijke uren op vrijdag 14 oktober vond een hevige vechtpartij plaats in de Kaya Grandi. De volgende dag werden de mannen met initialen H.A.C. van 33 jaar en J.D.E.R van 19 jaar aangehouden voor openlijke geweldpleging, zware mishandeling en poging tot doodslag.. Onderzoek in de zaak loopt.

KPCN en OM vraagt hulp bevolking
Naar aanleiding van de vechtpartij afgelopen donderdag op vrijdagnacht vraagt het KPCN en het Openbaar Ministerie de hulp van de bevolking.

Beschikt u over beeldmateriaal anders dan de beelden die al op social-media zijn verschenen, dan wordt u gevraagd deze beeldmateriaal te delen via de politiemail politie@politiecn.com. Alle toegezonden beelden worden zodanig behandeld dat uw anonimiteit wordt gewaarborgd. Heeft u daarnaast iets gezien of gehoord, wat het onderzoek verder zou kunnen helpen? U kunt zich melden via 715 8000 of anoniem via 9310.

Onderzoek in de zaak loopt.

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 9310.