Noodnummer: 911 Tiplijn Politie: 9310

Politieberichten van maandag 5 september tot en met woensdag 7 september 2022

Laatst gewijzigd op:

Kralendijk - Aanhouding mishandeling Op dinsdag 6 september werd een 43-jarige man met initialen I.M.L. op de Kaminda Lagun aangehouden wegens mishandeling met een wapen. De verdachte had een vrouw met een mes aan haar hand gesneden. De zaak wordt onderzocht.

Politie in het centrumgebied

Aanrijding tussen auto en scooter

Op maandag 5 september vond omstreeks 23:15 uur een aanrijding tussen een auto en een scooter plaats op de Kaya Nikiboko Zuid. De scooter reed richting Playa op de Kaya Nikiboko Zuid. De auto wilde op de T-kruising van de Kaya Monseignieur Nieuwindt links afslaan en zag hierbij de aankomende scooter niet. De bestuurder van de auto probeerde af te wijken. De bestuurder  van de scooter raakte in paniek en viel van de scooter. Het ambulance personeel heeft de bestuurder van de scooter ter plekke behandeld en ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Verder waren de documenten van beide partijen in orde.

Aanrijding tussen auto en fiets

In de middaguren op maandag 5 september vond een aanrijding tussen een auto en een fiets plaats op de Kaya Neerlandia. De bestuurder van de auto verklaarde dat zij in noordelijke richting op de Kaya Korona reed. Voor de auto reed een fietser die linksaf wilde afslaan. De auto probeerde af te wijken, maar reed de fietser aan. De fietser werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

Inbraak woning

Op maandag 5 september werd aangifte gedaan van inbraak in een woning aan de Kaya Dr. J.G. Hernandez. Onbekenden hebben het slot van de voordeur vernield om binnen te komen en hebben een zwarte televisie van het merk Oska en een witte mobiele telefoon van het merk Honor meegenomen. De zaak wordt onderzocht.

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 9310.