Noodnummer: 911 Tiplijn Politie: 9310

Politieberichten van vrijdag 2 september tot en met maandag 5 september 2022

Laatst gewijzigd op:

Kralendijk - Inbraak woning Op zondag 4 september werd aangifte gedaan van inbraak in een woning aan de Kaya Opal. Onbekenden hebben zich tussen 12:30 uur en 17:30 uur toegang tot de woning verschaft en hebben onder andere laptops, telefoons, een Ipad, een tas met inhoud en andere goederen meegenomen. De zaak wordt onderzocht.

Politie in centrumgebied

Aanrijding weg naar Rincon

Op zondag 4 september vond omstreeks 22:25 uur een aanrijding tussen twee auto’s plaats op de weg naar Rincon. Twee personen, waaronder een volwassene en een kind, werden met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. De bestuurder van één van de betrokken auto’s werd aangehouden, omdat hij ervan werd verdacht onder invloed van alcohol te zijn. De zaak is in onderzoek.

Aanhouding voor het rijden onder invloed

In de nachtelijke uren op zaterdag 3 september werd een 29-jarige vrouw met initialen I.P. aangehouden wegens het rijden onder invloed. De verdachte was betrokken bij een aanrijding tussen twee auto’s op de Kaya Nikiboko Noord. De bestuurders werd ter plekke door het ambulance personeel behandeld.

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 9310.