Noodnummer: 911 Tiplijn Politie: 9310

Politieberichten van maandag 14 augustus tot en met woensdag 16 augustus 2023

Gepubliceerd op:

Kralendijk - Aanrijding tussen auto en scooter - Rond 14:00 uur op dinsdag 15 augustus, vond een aanrijding plaats tussen een auto en een scooter op de Kaya Grandi. De bestuurder van de scooter raakte licht gewond en is ter plekke behandeld door het ambulancepersoneel. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Bekeuringen

Afgelopen dagen zijn er processen-verbaal uitgeschreven voor verschillende verkeersovertredingen.

In de nachtelijke uren op dinsdag 15 augustus, werden bestuurders van twee scooters bekeurd. Ze reden beiden in verboden richting op de Kaya Bonaire. Bij nadere controle bleek ook dat één van de bestuurders geen verzekeringsdocumenten kon tonen. Hiervoor kreeg zij ook een proces-verbaal. Verder is er twee bestuurders bekeurd voor het rijden zonder helm, vier bestuurders bekeurd voor het rijden zonder geldig rijbewijs en twee bestuurders zijn gewaarschuwd voor het rijden met een kapotte verlichting.

Aanrijding

Op maandagmiddag 14 augustus, vond een aanrijding tussen twee auto’s plaats op de Kaya Gramel. Om nog onbekende reden, botsten de twee voertuigen tegen elkaar. Het ambulance personeel deed een medische controle ter plekke en niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 9310.