Noodnummer: 911 Tiplijn Politie: 9310

Politieberichten van maandag 6 februari tot en met donderdag 9 februari 2023

Laatst gewijzigd op:

Kralendijk - Steekpartij - Op woensdag 8 februari, omstreeks 04.00 uur kwam een melding bij de meldkamer binnen over brand in een woning aan de Kaya Johanna.

Het was de drie bewoners gelukt om gezond en wel zelf naar buiten te komen en één van hen had zelf de brand geblust. De brandweer kwam ter plekke voor onderzoek en voor het zeker stellen dat dat de brand niet meer kon opvlammen. Buiten ontstond er een discussie met een vierde persoon die ter plekke was, die ervan werd verdacht hij mogelijk de brand had aangestoken. De discussie eindigde in een steekincident waarna de verdachte de locatie verliet. Het slachtoffer werd door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. In de ochtenduren, omstreeks 06.30 uur werd de 91-jarige verdachte met initialen J.J. aangehouden in een woning aan de Kaya Barakuda. Het slachtoffer was ook gewond en werd door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. De zaak wordt onderzocht.

Levenloos lichaam aangetroffen
In de ochtenduren, omstreeks 10.30 uur op woensdag 8 februari, kreeg de politiecentrale melding over een levenloos lichaam in een toeristische accommodatie in Barkadera. Bij aankomst van de patrouille trof men inderdaad een overleden persoon aan. Na enig onderzoek van de forensische afdeling van het KPCN, kwam de schouwarts ter plekke waarna dood zelfmoord is geconstateerd.

Ongeluk met fataal resultaat
Omstreeks 12 uur s ’nachts op donderdag 9 februari vond een aanrijding tussen een auto en een bromfiets plaats op de Kaya Grandi. De schouwarts die ter plekke kwam constateerde de dood van het slachtoffer. Het gaat om een 30-jarige man met initialen J.M.T., in leven werkzaam bij het Korps Politie Caribisch Nederland.

 

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 9310.