Noodnummer: 911 Tiplijn Politie: 9310

Politieberichten van vrijdag 30 december 2022 tot en met vrijdag 6 januari 2023

Laatst gewijzigd op:

Kralendijk - Aanrijding tussen twee auto’s - In de avonduren op woensdag 4 januari vond een aanrijding tussen twee auto’s plaats op de Kaminda Gurubu. De bestuurder van één van de auto’s had een snijwond en werd naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. De andere inzittenden waren ongedeerd.

Duiker overleden
Op maandag 2 januari, omstreeks 12:50 uur kreeg de centrale meldkamer melding over een duiker die in de problemen raakte aan de zuidkust van Bonaire. Het ambulancepersoneel startte reanimatie maar dit was tevergeefs. De schouwarts constateerde de dood van een 63-jarige man met initialen R.A.P.

Aanrijding scooter
Op zondag 1 januari vond een eenzijdige aanrijding plaats met een scooter op Kaya Monseigneur Nieuwindt. De bestuurder verklaarde dat zij door een gat reed en de controle over het stuur verloor waardoor zij en de medepassagier vielen. Beiden werden met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

Man aangehouden
Op zaterdag 31 december werd een 51-jarige man met initialen S.U.C.D. op de Kaya Korona aangehouden wegens openbare dronkenschap. De man reed door op een weg die door de politie was afgezet. Tijdens het aanspreken van de man werd geconstateerd dat hij onder invloed van alcohol was. De auto is in bewaring genomen.

Aanrijding
Op vrijdag 30 december vond een aanrijding plaats op de Kaya Internashonal. Een scooter die op de Kaya Internashonal richting Playa reed verloor de macht over het stuur en viel toen een pick-up die van de parkeerplaats van een toeristen accommodatie iets verderop de weg op reed. De scooter en de pick-up hebben elkaar niet geraakt. De bestuurder en medepassagier werden met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

Scooter raakt in de slip
Op vrijdag 30 december vond omstreeks 7.30 uur een eenzijdige aanrijding met een scooter plaats op de Kaya Internashonal. De bestuurder van de scooter verloor de macht over het stuur, raakte in een slip en viel. De ambulance bracht de bestuurder naar het ziekenhuis voor medische behandeling.

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 9310