Noodnummer: 911 Tiplijn Politie: 9310

Politieberichten van vrijdag 6 januari tot en met woensdag 9 januari 2023

Laatst gewijzigd op:

Kralendijk - Auto meegenomen - Op maandag 9 januari werd aangifte gedaan van diefstal van een lichtbruine/goud auto van het merk Hyundai, model Santa Fe met kenteken nummer B-15658. De zaak wordt onderzocht.

Vechtpartij
In de avonduren op zondag 8 januari vond een vechtpartij plaats bij een uitgaansgelegenheid aan de Kaya Bonaire. Hierbij raakte een man gewond en is naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. De andere betrokkene, een 22-jarige man met initialen S.R.S.P. is aangehouden wegens mishandeling. De vechtpartij ontstond nadat de partijen op een andere locatie met hun auto’s tegen elkaar botsten en één van de bestuurders hierna wegreed. Beide auto’s werden in beslag genomen voor nader onderzoek.

Aanrijding tussen auto en brommer
Omstreeks 18.30 uur op zondag 8 januari vond een aanrijding tussen een auto en een brommer plaats bij de ingang van Rincon ter hoogte van Mangazina di Rei. De bestuurder van de auto is aangehouden wegens het rijden onder invloed van alcohol. De bestuurder van de brommer is naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. Door het ongeluk was het verkeer die Rincon in – en uitreed voor een tijdje verhinderd.

Aanrijding Kaminda di Rincon
Omstreeks 12 uur op zaterdag 7 januari vond een eenzijdige aanrijding plaats op de Kaminda di Rincon net na de bocht bij Gurubu. Een auto was de mondi ingereden nadat de bestuurder de macht over het stuur verloor door een nat wegdek. De bestuurder van de auto werd ter plekke door het ambulance personeel gecontroleerd en kon hierna naar huis.

Brand in restaurant
Op vrijdag 6 januari kreeg de centrale meldkamer omstreeks 18:40 uur melding over brand in de keuken van een restaurant aan de Kaya L.D. Gerharts.  De brandweer kwam ter plekke en bluste de brand. Medewerkers van de WEB hebben de stroom uitgeschakeld. De weg werd even voor het verkeer afgezet zodat de brandweer zijn werk rustig en naar behoren kon uitoefenen. Er raakte niemand gewond.

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 9310