Noodnummer: 911 Tiplijn Politie: 9310

Politieberichten van vrijdag 3 maart tot en met maandag 6 maart 2023

Laatst gewijzigd op:

Kralendijk - Diefstal scooter - In de vroege middaguren op zondag 5 maart werd aangifte gedaan van diefstal van een zwarte scooter van Sym, model Fiddle met kenteken MF-2367. De scooter stond aan de Kaya Theresa F. Ilario geparkeerd en werd tussen 23:00 uur en 01:30 uur door onbekenden meegenomen. De zaak wordt onderzocht.

Aangetroffen scooter
In de vroege ochtenduren op zondag 5 maart kreeg de centrale meldkamer melding over een aangetroffen scooter bij een woning aan de Kaya Purunchi. De bewoners troffen in de ochtend een grijze scooter aan in hun porch die niet van hen was.

De patrouille die de melding attendeerde concludeerde dat de scooter waarschijnlijk afkomstig was van diefstal en nam het mee naar het politiebureau. De zaak wordt onderzocht.

Aanhouding rijden onder invloed
Omstreeks 03.20 uur op zondag 5 maart, werd een 52-jarige man met initialen J.C.V.H. op de Kaya Korona aangehouden wegens het rijden onder invloed. Een patrouille zag een witte pick-up in de wijk Noord Saliña op de weg slingeren. De pick-up botste bijna tegen een aantal lantaarnpalen onderweg. De bestuurder werd gestopt voor controle en werd aangehouden nadat werd geconstateerd  dat hij onder invloed van alcohol was.

Bestuurder onder invloed veroorzaakt aanrijding
Op zaterdag 4 maart, omstreeks 00:30 uur werd een 61-jarige man met initialen G.T.P. aangehouden op de Kaya Haldu voor het rijden onder invloed. De verdachte was betrokken bij een aanrijding. Hij ging achteruit en botste tegen de auto die achter hem geparkeerd stond. Bij aankomst van de patrouille op de locatie kon men constateren dat de verdachte onder invloed van alcohol was waarvoor hij werd aangehouden.

Aanrijding scooter
Omstreeks 18:30 uur op vrijdag 3 maart vond een eenzijdige aanrijding met een scooter plaats op de Kaya Platina. De bestuurder werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

Brand in woning
Op vrijdag 3 maart kreeg de centrale meldkamer melding van brand in een woning aan de Kaya Perla. Een lithium batterij die in huis was vloog in brand. De brandweer bluste de brand. Er raakte niemand gewond. Wel was er enig materiele schade.

 

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 9310