Noodnummer: 911 Tiplijn Politie: 9310

Politieberichten van maandag 29 mei tot en met woensdag 31 mei 2023

Laatst gewijzigd op:

Kralendijk - Aanrijding - In de avonduren op dinsdag 30 mei vond een eenzijdige aanrijding plaats op de Kaya Papa Cornes. Een auto reed tegen een elektriciteitskast. De bestuurder verklaarde dat hij al langer problemen heeft met de remmen van de auto.

De ambulance transporteerde de bestuurder naar het ziekenhuis voor medische behandeling. Doordat het naar brandrook rook, kwamen de brandweer en het elektriciteitsbedrijf ter plekke. Na een korte onderzoek kon geconstateerd worden dat er geen brand was maar dat er een onderdeel wel vervangen moest worden.

Zoektocht vermiste man nogmaals zonder resultaat
Op dinsdag 30 mei ging de zoekactie naar de vermiste man, Arthur “Turbo” Cecilia, door. Vanaf de ochtenduren werd de zoektocht voortgezet onder leiding van het Korps Politie Caribisch Nederland in samenwerking met de Kustwacht die ter land en in de lucht met de helikopter meezochten.

Om 12 uur werd de zoekactie afgerond zonder resultaat. De politie behoudt de nodige aandacht voor deze zaak en verzoekt een ieder die Arthur “Turbo” heeft gezien, informatie heeft of zijn verblijfplaats weet, om contact op te nemen met de politie via 715 8000, 911 of via de anonieme tip lijn 9310.

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911/112 of de anonieme tip lijn 9310