Noodnummer: 911 Tiplijn Politie: 9310

Politieberichten van woensdag 3 mei tot en met vrijdag 5 mei 2023

Laatst gewijzigd op:

Kralendijk - Rijden onder invloed - In de nachtelijke uren op vrijdag 5 mei werd een 35-jarige man met initialen M.A.M. aangehouden wegen het rijden onder invloed. De verdachte werd gestopt voor een controle waarbij er een blaastest werd afgenomen. Naar aanleiding van het resultaat hiervan werd hij aangehouden en naar het politiebureau gebracht voor een ademanalyse.

Aanrijding
Omstreeks 10:40 uur op donderdag 4 mei, vond een aanrijding tussen twee auto’s plaats op de Kaya Nikiboko Zuid. Auto 1 reed in noordelijke richting op de Kaya Nikiboko Zuid toen ineens auto 2 de weg opreed waardoor auto 1 opeens moest remmen. Hierdoor botste een aankomende auto achterop auto 1. De bestuurder van auto 1 werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

Beroving met een wapen
Op woensdag 3 mei in de vroege avonduren vond een beroving met een wapen plaats in een ‘toko’ aan de Kaya Rafaela in Antriol. Twee gemaskerde mannen in het zwart gewapend met, waarschijnlijk, een vuurwapen drongen de ‘toko’ binnen namen contant geld uit de kassa. Het is de verdachten gelukt om van de locatie vluchten voordat de politie aankwam. Heb je informatie die relevant is voor het onderzoek of heb je iets verdacht gezien, bel 911/112 of de anonieme tip lijn 9310. Onderzoek in de zaak loopt.

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 9310.