Noodnummer: 911 Tiplijn Politie: 9310

Politieberichten van woensdag 15 november tot en met 17 november 2023

Laatst gewijzigd op:

Kralendijk - Diefstal in woning - Op donderdag 16 november werd aangifte gedaan van inbraak in een woning aan de Kaya Gepi. Tussen 7:30 en 17:15 uur hebben onbekenden ingebroken en hebben onder andere een zwarte tas met verschillende zilver en gouden oorbellen, verschillende zilver kettingen van onder andere het merk Pandora, een zilver horloge, een zilver armband van het merk Pandora, contant geld en een auto sleutel van het merk Chevrolet meegenomen. De zaak wordt onderzocht.

Voertuig in brand

Op donderdag 16 november kreeg de centrale meldkamer rond 13:45 uur melding over een voertuig die voor een woning aan de Kaminda Mexico in brand stond. De brandweer kwam ter plekke en bluste de brand. Er raakte niemand gewond. De pick-up liep wel materiele schade op door de brand. Vermoedelijk is de brand veroorzaakt door batterijen die in de voertuig zijn gebleven.

Bekeuringen voor verkeersovertredingen
Tussen maandag 13 november en vrijdag 17 november zijn er tijdens routine verkeerscontroles verschillende bekeuringen uitgeschreven voor verkeersovertredingen.

Deze waren als volgt:
2x voor het rijden zonder geldig rijbewijs;
4x voor het rijden zonder kentekenplaat;
1x voor het vasthouden van een telefoon tijdens het rijden;
1x voor het rijden zonder veiligheidsgordel om.

Het KPCN wil een ieder erop attenderen om de nodige documenten op orde te hebben. Ook wordt er streng geadviseerd om zich te houden aan de regels van de verkeersregels. Hiermee draag je ook bij aan een veilig verkeer op het eiland.

Houdt jij je niet aan de regels? Dan kan je een bekeuring krijgen. Het bedrag van een boete voor bovengenoemde overtredingen varieert tussen de $30 en $225.

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 9310.