Noodnummer: 911 Tiplijn Politie: 9310

Opruimactie afdeling Ketenbeslag van het KPCN

Laatst gewijzigd op:

Kralendijk - De afdeling Ketenbeslag van het Korps Politie Caribisch Nederland op Bonaire gaat op donderdag 30 november 2023 een opruimactie organiseren. De mogelijkheid bestaat dat er naar aanleiding hiervan voertuigen zullen worden vernietigd. Het gaat dan om voertuigen waarvoor een rechterlijke beslissing tot vernietiging bestaat en/of die onttrokken moeten worden aan het verkeer.

Van enkele in beslag genomen voertuigen zijn de eigenaren niet bekend. Om die reden roept het KPCN eenieder op waarvan voertuigen in beslag of in bewaring zijn genomen, om zich te melden of via mail via ketenbeslag@politiecn.com of tijdens kantooruren via het telefoonnummer (+599) 715 8087 om een afspraak te maken om het voertuig op te halen.

Als eigenaar dient u zich te melden met een eigendomsbewijs en dient u te voldoen aan alle wetten en regels omtrent het gebruik van uw voertuig. Denk hierbij aan een geldig rijbewijs en bewijs van verzekering. Alle voertuigen die op dinsdag 28 november 2023 nog niet zijn opgehaald, worden in de schoonmaak van donderdag 30 november 2023 vernietigd.