Noodnummer: 911 Tiplijn Politie: 9310

Politieberichten van woensdag 11 oktober tot en met vrijdag 13 oktober 2023

Laatst gewijzigd op:

Kralendijk - Vechtpartij leidt tot aanhouding - Omstreeks 17:45 uur op donderdag 12 oktober kreeg de centrale meldkamer melding over een vechtpartij bij een woning aan de Kaya Kariñoso. Tijdens de vechtpartij verwonde de ene man de ander met een steen aan zijn hoofd. Het slachtoffer werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. Een 51-jarige man met initialen E.T.B. werd aangehouden wegens mishandeling met een wapen.

Aanhouding heling
In de nachtelijke uren op donderdag 12 oktober, rond 01:00 uur, werd een 17-jarige meisje met initialen S.I.W. aan de Plaza Reina Wilhelmina aangehouden wegens heling. De verdachte was vermoedelijk betrokken bij een diefstal zaak. Onderzoek in deze zaak loopt.

Aanhouding overtreding Opiumwet
In de avonduren op woensdag 11 oktober werd een 23-jarige man met initialen S.L.V. aan de Plaza Reina Wilhelmina aangehouden in verband met de overtreding van de Opiumwet BES. Enkele agenten die in de buurt aan het patrouilleren waren, namen een sterke geur van vermoedelijk verdovende middelen waar. Tijdens een controle op de verdachte, hadden ze in zijn schoudertas vier pakjes met vermoedelijk verdovende middelen en een kleine weegschaal aangetroffen.

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 9310.