Noodnummer: 911 Tiplijn Politie: 9310

Politieberichten van woensdag 18 oktober tot en met vrijdag 20 oktober 2023

Laatst gewijzigd op:

Kralendijk - Aanhouding diefstal en verduistering - Rond 22:15 uur op donderdag 19 oktober werd een 37-jarige man met initialen J.I.W. op de Kaya Sioux aangehouden voor diefstal en verduistering. De verdachte had op zaterdag 14 oktober in de late avonduren een graafwerktuig zonder toestemming vanuit een terrein aan de Kaya Sirena meegenomen. Onderzoek in de zaak loopt.

Aanhouding mishandeling met een wapen

Op donderdag 19 oktober, rond 21:30 uur, werd een 14-jarige jongeman met initialen C.C.D. aan de Kaya Karpitan aangehouden voor mishandeling en mishandeling met een wapen. De verdachte had tijdens een discussie een man met een ijzer pijp mishandeld. Hij had ook een andere man met zijn vuist geslagen. Onderzoek in de zaak loopt.

Aanhouding mishandeling

In de vroege avonduren op woensdag 18 oktober, kreeg de centrale meldkamer melding van een mishandeling bij een woning aan de Kaminda Mexico. De verdachte heeft een vrouw met zijn vuist geslagen. Het slachtoffer raakte hierdoor gewond en moest met de ambulance naar het ziekenhuis worden vervoerd voor medische behandeling. Toen de patrouille arriveerde, toonde de verdachte een heel agressief gedrag en gaf geen gehoor aan de vordering van de politie. De verdachte, een 34-jarige man met initialen S.V. werd aangehouden voor mishandeling. Onderzoek in de zaak loopt.

Aanrijding

Op woensdag 18 oktober, rond 13:00 uur, vond een aanrijding tussen een auto en een scooter plaats op de Kaya Grandi. De bestuurder van de scooter is hierdoor gewond geraakt. Hij werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. De weg werd door de politie even afgezet zodat de diensten hun werkzaamheden konden verrichten.

Aanhouding

In de middaguren op dinsdag 10 oktober werd een 43-jarige man met initialen E.A.J.B. door de Groep Bijzondere Opbrachten (GBO) op de Kaya Orinoco aangehouden. Dit op verzoek van de Parket Openbare Ministerie Limburg die een bevel gaf voor aanhouding van de verdachte en naar Nederland uitgeleverd worden in verband met een overval in september van deze jaar.

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911/112 of de anonieme tip lijn 9310.