Noodnummer: 911 Tiplijn Politie: 9310

Actie KPCN op de Kaya Ir. Randolph Statius van Eps

Laatst gewijzigd op:

Kralendijk - Op zondag 3 september, rond 18.45 uur, heeft het Korps Politie Caribisch Nederland een actie gehouden op de Kaya Ir. Randolph Statius van Eps (de weg naar Sorobon) naar aanleiding van de overlast veroorzaakt door illegale straat racen en het feveren op deze weg.

Tijdens deze actie werd de weg aan beide kanten afgesloten en de bestuurders werden gecontroleerd op de benodigde documenten. De politie heeft vijf (5) auto’s, vijf (5) scooters en vier (4) brommers in bewaring naar het politiebureau gebracht. Dit betekent dat de eigenaar zijn voertuig terug kan krijgen nadat de benodigde documenten kan getoond worden. Daarnaast zijn twee (2)  scooters en één (1) brommer in beslag genomen. Dit betekent dat de eigenaar zijn voertuig terug kan krijgen nadat deze volledig zijn onderzocht en de eigenaar de benodigde documenten kan tonen. De takelkosten worden in rekening gebracht aan de bestuurder.

Er werd in totaal 17 voertuigen meegenomen naar het politiebureau

Het Korps Politie Caribisch Nederland doet een oproep aan een ieder die deelneemt aan illegale straat racen en feveren, om geen deel te nemen aan deze activiteiten op de openbare weg. De politie zal dit soort acties blijven uitvoeren om de veiligheid van alle deelnemers in het verkeer te waarborgen. Wil jij jouw voertuig niet kwijt? Neem geen deel

 aan dit soort illegale activiteiten.