Noodnummer: 911 Tiplijn Politie: 9310

Politieberichten van maandag 22 april tot en met woensdag 24 april 2024

Laatst gewijzigd op:

Kralendijk - Aanhouding bedreiging - Op dinsdag 23 april, rond 21:20 uur, werd een 58-jarige man met initialen A.C. op de Kaya Mandolin aangehouden voor bedreiging en overtreden van de Wapenwet BES. De verdachte was onder invloed van alcohol en begon ruzie met een vrouw te maken. Tijdens de ruzie had hij de vrouw bedreigd en had een bierfles in haar richting gegooid. De bierfles raakte de vrouw niet en de verdachte liep vervolgens weg van de locatie. De patrouille heeft de verdachte in de buurt aangetroffen en aangehouden. Tijdens de aanhouding werd een mes en een schroevendraaier bij de verdachte aangetroffen en in beslag genomen. Onderzoek in de zaak loopt.

Brand bij instituut

Op maandag 22 april, rond 17:35 uur, kreeg de centrale meldkamer melding over brand in een kamer van een instituut bij Tanki Matrimonio. Bij aankomst van de brandweer werd geconstateerd dat een matras in brand was. De brandweer bluste de brand en had de situatie onder controle. Er waren geen mensen in de kamer. De patrouille heeft een aangifte van brandstichting opgenomen. Onderzoek in de zaak loopt.

Diefstal fiets

Op vrijdag 19 april werd aangifte gedaan van diefstal van een rode fiets van het merk Merida. De fiets stond niet op slot naast andere fietsen, bij het voetbalveld Rudy Boezem in Noord di Saliña en werd op zaterdag 13 april tussen 17:30 en 22:00 uur door onbekenden meegenomen. De zaak wordt onderzocht.