Noodnummer: 911 Tiplijn Politie: 9310

Politieberichten van woensdag 10 april tot en met vrijdag 12 april 2024 SINT EUSTATIUS

Laatst gewijzigd op:

Oranjestad - Aanhouding mishandeling - Op vrijdag 12 april, rond 07:10 uur, kreeg de centrale meldkamer melding over een vechtpartij aan de Carl G. Buncamper Road op Sint Eustatius. Hierdoor werd een 22-jarige man met initialen J.A.T. aangehouden voor mishandeling. Dit in verband met een hevige woordenwisseling die uit de hand is gelopen. Onderzoek in de zaak loopt.

Vermoedelijke cannabis planten in beslag genomen   

In de middaguren op donderdag 11 april vond een huiszoeking plaats in een woning aan de Pigeon Road op Sint Eustatius. Dit na een binnengekomen anonieme tip over vermoedelijke cannabis plantage. Tijdens de huiszoeking werd een grote hoeveelheid op cannabis lijkende planten aangetroffen en in beslag genomen. Een schouder tas met een hoeveelheid doorzichtige plastic zakjes met vermoedelijke verdovende middelen als inhoud werd ook in beslag genomen. Onderzoek in deze zaak loopt.

Heb je iets verdachts gezien? Het bellen van de anonieme tip lijn 9310 is geheel anoniem omdat een computersysteem de telefoon aanneemt. Je spreekt je tip in en de opname wordt dan verstuurd naar een speciale ‘inbox’ met daarin alleen de opname van je anonieme boodschap. Er zit geen telefoon nummer bij. Je boodschap wordt geheel anoniem aangeleverd, dus je hoeft je naam niet te geven.

Draag ook bij aan de veiligheid van je gemeenschap en schroom niet om de tip lijn te bellen in het geval dat je getuige bent van een strafbaar feit.