Noodnummer: 911 Tiplijn Politie: 9310

Politieberichten van woensdag 10 april tot en met vrijdag 12 april 2024

Laatst gewijzigd op:

Kralendijk - Aanhouding - Op donderdag 11 april, rond 13:40 uur, werd een 54-jarige man met initialen C.L.A. op het politiebureau aangehouden. Dit in verband met een zaak waarbij een slachtoffer, die bij een vechtpartij bij een bar aan de Kaya Korona betrokken was, zich met verschillende verwondingen bij het ziekenhuis meldde. Dit gebeurde in de avonduren op donderdag 29 februari. De verdachte werd aangehouden voor zware mishandeling, mishandeling met een wapen en poging tot doodslag. Onderzoek in deze zaak loopt.

Levenloos lichaam aangetroffen

Op donderdag 11 april, rond 09:45 uur, kreeg de centrale meldkamer melding dat er een levenloos lichaam in een woning aan de Kaya Korona werd aangetroffen. Een patrouille, personeel van de ambulance, personeel van de forensische afdeling van het KPCN en de schouwarts gingen ter plekke. Na onderzoek van de forensische afdeling van het KPCN, constateerde de schouwarts de dood van een 56-jarige man met initialen J.E.C.M. geboren op 9 april 1968 in Colombia.

Eenzijdige aanrijding met scooter  

Op donderdag 11 april, rond 03:15 uur, kreeg de centrale meldkamer melding over een eenzijdige aanrijding met een scooter ter hoogte van de rotonde op de Kaya International en de Kaya Industria. Bij aankomst van de patrouille lag de bestuurder van de scooter gewond op het wegdek. Na een onderzoek van de verkeersafdeling bleek dat het slachtoffer in de zuidelijke richting op de Kaya International vanuit Kralendijk reed en had bij de rotonde tegen het trottoir aanreed, met het gevolg dat zij de macht over het stuur had verloren. Hierdoor viel zij van de scooter. Het slachtoffer werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

Aanhouding voor bedreiging en mishandeling

Op donderdag 11 april, rond 01:10 uur, werd een 31-jarige man met initialen R.M.S. op de Kaya Apache aangehouden voor bedreiging en mishandeling. Onderzoek in de zaak loopt.

Inbraak bedrijf 

Op woensdag 10 april werd aangifte gedaan van inbraak in een bedrijf gelegen aan de Kaminda Lagun. Tussen 18:30 uur op dinsdag 9 april en 07:00 uur op woensdag 10 april hebben onbekenden verschillende planten van het terrein meegenomen. Het betreft ongeveer 50 Areca palm planten, 5 Rubelina Palm planten en 50 Ixora mini planten. De zaak wordt onderzocht.

De politie verzoekt eenieder die iets heeft gezien, gehoord of meer informatie heeft die relevant is, die het onderzoek verder zou kunnen helpen, om contact op te nemen met de politie via 715-8000 of via de anonieme tip lijn 9310.