Noodnummer: 911 Tiplijn Politie: 9310

Politieberichten van maandag 5 februari tot en met woensdag 7 februari 2024

Laatst gewijzigd op:

Kralendijk - Diefstal scooter - Op dinsdag 6 februari werd aangifte gedaan van diefstal van een donkergrijze scooter van het merk Kymco, model Agility, met kentekenplaat MF-152. De scooter stond aan de achterkant van een woning aan de Kaya Aruaco, onder een afdak geparkeerd. Tussen 13:30 uur en 18:30 uur werd de scooter door onbekenden meegenomen. De zaak wordt onderzocht.

Diefstal strandtas

Op dinsdag 6 februari werd aangifte gedaan van diefstal van een strandtas die op een strand gelegen aan de Bulevar E.E.G. stond. Tussen 13:30 uur en 14:30 uur hebben onbekenden de tas meegenomen. In de tas zat, onder andere, een handtas van het merk Pinkday & Kyss, twee Amerikaanse rijbewijzen, twee baddoeken van Celebrity Cruise, een Credit Card, een Epi-pen en contant geld. De zaak wordt onderzocht.

Aanrijding tussen auto en scooter

Omstreeks 14:00 uur op dinsdag 6 februari vond een aanrijding tussen een auto en een scooter plaats op de Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot. De bestuurder van de scooter verklaarde dat zij niet zag dat de auto stopte waardoor ze tegen de achterkant van de auto botste. Het ambulance personeel behandelde de bestuurder van de scooter ter plekke.

Diefstal bij duikplaats

Op maandag 5 februari werd aangifte gedaan van diefstal van twee rugtassen. De rugtassen lagen op het strand van de duikplek ‘Alice in Wonderland’ gelegen aan de Bulevar E.E.G. Tussen 13:00 uur en 14:30 uur hebben onbekenden de tassen meegenomen. In de tassen zaten onder andere, zonnebrillen, kleding en schoenen. De zaak wordt onderzocht.

 

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 9310.