Noodnummer: 911 Tiplijn Politie: 9310

Criminaliteits- en verkeerscijfers 2023 voor Caribisch Nederland

Laatst gewijzigd op:

Kralendijk - Welkom bij de Criminaliteits- en Verkeerscijfers 2023 voor Caribisch Nederland. Hier vind je een gedetailleerd overzicht van de criminaliteits- en verkeerscijfers voor het jaar 2023 in Caribisch Nederland. Deze gegevens zijn verzameld door het Korps Politie Caribisch Nederland (KPCN) om inzicht te bieden in de veiligheidssituatie op onze eilanden.

Onze missie is om transparantie te bieden over de incidenten die zijn gemeld bij de politie en om het publiek bewust te maken van de uitdagingen waarmee we worden geconfronteerd op het gebied van criminaliteit en verkeersveiligheid. Door deze gegevens openbaar te maken, streven we ernaar om het vertrouwen van de gemeenschap in onze politiediensten te vergroten en samen te werken aan een veiligere en leefbaardere omgeving.

Deze pagina biedt een overzicht van de belangrijkste bevindingen op het gebied van criminaliteit en verkeersveiligheid in Caribisch Nederland. We nodigen je uit om de gegevens te verkennen en meer te weten te komen over de inspanningen van het KPCN om de veiligheid van onze gemeenschap te waarborgen.

BON_Criminaliteits- en Verkeerscijfers Bonaire 2023

EUX_Criminaliteits- en Verkeerscijfers Sint Eustatius 2023

SAB_Criminaliteits- en Verkeerscijfers Saba 2023

Voor meer informatie over de cijfers, kun je contact opnemen met ons team:

Persvoorlichting is bereikbaar op het telefoonnummer +599 795 0732 / +599 795 4980 of via e-mail: pers.voorlichting@politiecn.com