Noodnummer: 911 Tiplijn Politie: 9310

KPCN verlengt melddatum eigenaren van tweewielige voertuigen met een week

Laatst gewijzigd op:

Kralendijk - Het Korps Politie Caribisch Nederland (KPCN) organiseert binnenkort een opruimactie van de plek waar in beslag of in bewaring genomen artikelen (beslagruimte) staan bij het politiebureau te Playa. Tijdens de voorbereidingen voor de opruimactie, bleek dat er tweewielige voertuigen zijn waarvan de eigenaren niet bekend zijn. Het is mogelijk dat in verband hiermee de tweewielige voertuigen die nog niet zijn opgehaald of de eigenaren niet bekend zijn, zullen worden vernietigd. Denk hierbij aan fietsen, scooters, brommers en/of crossers.

Om die reden heeft het KPCN eerder een persbericht gepubliceerd. Na een evaluatie is gekozen om de melddatum voor de eigenaren van tweewielige voertuigen die in beslag of in bewaring zijn genomen, met een week te verlengen. Melden is mogelijk vanaf nu tot en met vrijdag 31 mei.

Dit kan via het email adres ketenbeslag@politiecn.com met toevoeging van een kopie van een aankoopbewijs, een geldig rijbewijs, bewijs van verzekering en geldige kentekenplaat.

Als het voor u om één of andere reden niet mogelijk is om een mail te sturen, kunt u ook persoonlijk een kopie van de genoemde documenten (volledig) inleveren bij de balie van het politiebureau, inclusief een telefoonnummer. Een medewerker van de afdeling ketenbeslag zal dan contact met u opnemen.

Alle voertuigen die na vrijdag 31 mei 2024 nog niet zijn opgehaald, worden in de schoonmaak vernietigd.

Ook zullen voertuigen waarvoor een rechterlijke beslissing tot vernietiging bestaat en/of die onttrokken moeten worden aan het verkeer, meegenomen worden in deze opruimactie.