Noodnummer: 911 Tiplijn Politie: 9310

Politieberichten van maandag 20 mei tot en met woensdag 22 mei 2024

Laatst gewijzigd op:

Kralendijk - Inbraak in bedrijf - In de ochtenduren op dinsdag 21 mei werd aangifte gedaan van inbraak en diefstal in een bedrijf aan de Kaya Industria. Onbekenden hebben zich toegang tot het gebouw verschaft en hebben een bedrag aan contant geld meegenomen. Onderzoek in de zaak loopt.

Auto in brand

Omstreeks 01.40 uur op dinsdag 21 mei, kreeg de centrale meldkamer melding over een auto die in brand stond. De auto stond voor een woning aan de Kaya Timbal geparkeerd. De bewoner verklaarde dat hij wakker werd door de blaffende honden. Op dat moment rook hij brandlucht en ging buiten kijken. Daar vond hij de auto van zijn vrouw in brand. Hij was er op tijd bij en kon zelf de brand doven. De zaak wordt onderzocht.

Aanrijding

Op maandag 20 mei vond een aanrijding tussen twee auto’s plaats op de Kaminda Djabou. Bestuurder van auto 1 verklaarde dat hij op de Kaminda Djabou reed toen auto 2, die voor hem reed, plotseling remde waardoord auto 1 achterop auto 2 botste. De medepassagier van auto 2 werd ter plekke door het ambulancepersoneel behandeld en werd daarna naar het ziekenhuis gebracht voor verdere medisch onderzoek. Bij nadere controle bleek dat de bestuurder van auto 1 geen geldige verzekering bij zich had waarvoor hij werd bekeurd.