Noodnummer: 911 Tiplijn Politie: 9310

Politieberichten van maandag 18 maart tot en met woensdag 20 maart 2024

Laatst gewijzigd op:

Kralendijk - Huiszoekingen met aanhouding - In de ochtenduren van dinsdag 19 maart, vonden er twee huiszoekingen plaats in Rincon. De woningen in kwestie zijn één op Kaya Shoshori en één op Kaya Taki. De huiszoekingen waren in het kader van een onderzoek naar een aantal diefstallen van voertuigen, waaronder e-bikes en scooters, die recentelijk hebben plaats gevonden. Bij de woning aan de Kaya Shoshori werden een 21-jarige man met initialen P.L.P. en een 19-jarige man met initialen J.S.P. aangehouden. Bij de woning aan de Kaya Taki werd een 19-jarige man met initialen R.S.D.W. aangehouden. Tijdens de huiszoekingen werden verschillende artikelen in beslag genomen die relevant zijn voor het onderzoek. Het onderzoek in deze zaak loopt.

Diefstal op Atlantis Beach

Op dinsdag 19 maart werd er aangifte gedaan van diefstal bij een strand op de E.E.G. Boulevard. Tussen 15:30 uur en 15:35 uur namen onbekenden twee gele boodschappentassen met inhoud weg. Dit terwijl de eigenaar aan het snorkelen was. Later, ongeveer 200 meter verderop, werden de twee gele boodschappentassen teruggevonden. Bij controle bleek dat de volgende goederen waren weggenomen:

Een paar zwarte oordopjes van het merk Samsung, model Buds 2 in een wit doosje;

Een zwarte Ray-Ban zonnebril;

Een blauw sportshirt zonder mouwen van het merk Nike.

De zaak wordt onderzocht.

Zoektocht naar vermist meisje wordt voortgezet

Rond 16:15 uur op dinsdag 19 maart kreeg de centrale meldkamer melding van een vermiste jongedame. Het gaat om de 17-jarige Ashley Schouw. Ashley was gisteren omstreeks 07:00 uur voor het laatst gezien op school aan de Kaya Frater Odulfinus. Toen ze op school werd afgezet, had ze een grijs schooluniform aan met het logo van het VMBO en een blauwe spijkerbroek. Ze had ook een zwarte grote rugzak bij zich.

De politie heeft grote aandacht voor deze zaak en verzoekt Ashley zich fysiek op het politiebureau te komen melden. Iedereen die informatie heeft of weet waar ze is, wordt ook opgeroepen contact op te nemen met de politie via 715 8000, 911 of via de anonieme tiplijn 9310.