Noodnummer: 911 Tiplijn Politie: 9310

Politieberichten van maandag 25 maart tot en met woensdag 3 april 2024 BOVENWINDEN

Laatst gewijzigd op:

The Bottom - Aanrijding Fortbay Road SABA - In de nachtelijke uren op maandag 1 april vond een eenzijdige aanrijding met een scooter plaats op de Fortbay Road op Saba. Door nog onbekende redenen vielen de bestuurder en twee bijrijders van de scooter (waaronder een minderjarige), en zijn hierdoor gewond geraakt. Ze zijn met een privé auto naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. Later diezelfde dag moesten twee van de drie slachtoffers naar Sint Maarten worden gevlogen voor verdere medische behandeling.

Diefstal crossmotor SINT EUSTATIUS

Op zondag 31 maart werd aangifte gedaan van diefstal van een rood met wit gekleurde crossmotor van het merk Honda, type CRF 450 cc. De motorfiets stond op de veranda van een woning aan de Weg naar Jeems op Sint Eustatius geparkeerd. Tussen 02:55 uur en 03:50 uur op zondag 31 maart, hebben onbekenden de motorfiets meegenomen. De zaak wordt onderzocht.

Verkeerscontrole SABA

In de ochtenduren van maandag 25 maart werden verschillende voertuigen gestopt voor een verkeerscontrole aan de Lambert Hassell Road op Saba. Tijdens de controle zijn 53 voertuigen gecontroleerd waarbij 8 bekeuringen zijn uitgeschreven.

Deze waren als volgt:

5x rijden zonder betaalde wegenbelasting;

2x voor het rijden zonder veiligheidsgordel om;

1x voor het rijden zonder geldig rijbewijs.

KPCN wil een ieder erop attenderen om de nodige bescheiden in orde te hebben. Ook het zich houden aan de regels van de verkeersverordening wordt sterk geadviseerd. Hiermee draag je ook bij aan een veilig verkeer op het eiland.