Noodnummer: 911 Tiplijn Politie: 9310

Politieberichten van woensdag 13 maart tot en met vrijdag 15 maart 2024

Laatst gewijzigd op:

Kralendijk - Overlast honden - Op donderdag 14 maart, rond 09:20 uur, kreeg de centrale meldkamer melding over twee honden die verschillende geiten aan de Kaminda di Lac hebben aangevallen. Bij aankomst van de patrouille kon waargenomen worden dat er in totaal 5 geiten werden doodgebeten. De agenten kregen omschrijvingen van hoe de twee honden eruit zagen en gingen vervolgens op zoek naar deze honden. Iets later kwam een telefoontje binnen dat deze twee honden zich in een tuin bevonden. De bewoner verklaarde dat deze honden niet van haar zijn en dat zij ook niet weet van wie ze zijn. Zij geeft deze honden sinds een aantal maanden eten en hierdoor komen de honden steeds terug ook op haar terrein. Naar aanleiding van deze melding heeft een dierenarts de honden laten inslapen.

Aanrijdingen

Op donderdag 14 maart, rond 16:55 uur, vond een aanrijding tussen een pick-up en een scooter plaats bij de kruising van de Kaya Korona en de Kaya Neerlandia. Door het niet geven van voorrang, botsten de twee voertuigen tegen elkaar. De bestuurder van de scooter werd ter plekke behandeld door het ambulancepersoneel. Het verkeer werd tijdelijk door de politie geregeld totdat de diensten klaar waren met hun werkzaamheden.

Op donderdag 14 maart, rond 07:45 uur, kreeg de centrale meldkamer een melding over een aanrijding tussen drie voertuigen op de Kaya Amsterdam. Door het niet geven van voorrang, botste auto 1 tegen een pick-up die vervolgens tegen een andere auto die stilstond, reed. De bestuurder van één van de auto’s werd door het ambulance personeel ter plekke behandeld en hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Op woensdag 13 maart, rond 17:05 uur vond een aanrijding tussen twee voertuigen plaats op de Kaya Grandi. Bij aankomst van de patrouille bleek dat een auto achterop een andere auto was aangereden. Eén van de bestuurders werd ter plekke behandeld door het ambulancepersoneel. Bij beide bestuurders waren de documenten in orde.

Auto in brand
Rond 11:10 uur op woensdag 13 maart, kreeg de centrale meldkamer melding over een auto in brand op de Kaya Industria Pariba. Bij aankomst van de patrouille verklaarde de eigenaar dat hij onderweg was naar een garage omdat zijn voertuig problemen had met de radiator. Op een gegeven moment zag hij rook uit zijn voertuig komen, en besloot om aan de kant van de weg te parkeren om uit de auto te stappen. Eenmaal uit de auto zag hij dat er vuur was ter hoogte van de motorkap. De brandweer bluste de brand. Er raakte niemand gewond.